Elindul Az Órás Blog

2017. szeptember 26. - Időmérő

tag-heuer-autavia-2017-kronograf-karora-luxusora-svajciora-elegans-ferfi-ora.jpg

Üdvözlet minden Órakedvelőnek!

Hosszú és koncepciózus utazás lesz az, amin most elindulunk. Az időmérők – elsősorban csuklón hordott változatai – iránti lelkesedés fáradhatatlan tüzével hajtva egy olyan blogot tervezünk most létrehozni, ami tudatosan felépítve vezet be és át az órák szövevényes, a felszínes üzenetek mögött valójában nagyon is zárt univerzumán.

Kinek írunk?

Minden Órakedvelőnek. Lehetsz a minőségi órák iránt érdeklődő, de abba befektetni csak kellő tudás birtokában hajlandó, közénk tartozó földi halandó; sokat látott órazseni, maga Philippe Dufour titkos pártfogoltja; vagy a divatórák által megihletett, de tőlük előrébb lépni és mindig többet tudni akaró kezdő órakedvelő.

roger-dubuis-excalibur-skeleton-automatic-csontvazasitott-ora-csontvaz-karora-luxusora-svajciora-orasmester-orasblog.jpg

A terv a következő:

Minden héten legalább két cikkel jelentkezünk; ha esik, ha fúj, ha szökik az év, ha az utolsókat rúgja a járástaratalék, mi itt leszünk.
A cikkek rövidek és tartalmasak. Cikkenkénti néhány perc bizalmad érdekes, gondolatébresztő, rendhagyó és technikailag helytálló bejegyzésekkel háláljuk meg.
Szépen, rendjével haladunk mind mélyebbre az órák világába. Az első ciklus a következő négy hónap, 2017 végéig.
Célunk 2017 végéig: ellátni Téged azzal az alap tudással, ami kiiktatja a sok közszájon forgó tévhitet és ami magabiztossá tesz az órák iránti ismereteid kapcsán.
Nem mondjuk meg, mit vegyél. De, idővel, igyekszünk minden tudást megadni ahhoz, hogy a legjobb kérdéseket tedd fel az órásboltban és végül a számodra legjobb döntést hozd meg, amivel sokáig boldog leszel.
Kérdezz, mi válaszolunk. Bár nincs jövőbelátó üveggömbünk, és hiszünk abban, hogy Te magad is ügyesen tudsz majd lavírozni a több ezer létező óramodell zavaros vizein; kérdezz tőlünk emailben (orasblogcontact@gmail.com) vagy kommentben, és időnk és legjobb tudásunk korlátaival együtt válaszolunk.

...és hogy mi kik vagyunk? Bane is megmondta: "nem számít, hogy kik vagyunk; csak a tervünk számít."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://oras.blog.hu/api/trackback/id/tr1412801986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása